Service


Service


Dit professionelle VVS firma

Vi stolte af vores håndværk, takket være de dygtige installatører, montører og energispecialister, der dagligt levere et uforligneligt VVS service, til vores kunder på Frederiksberg og København.
Det bedste der kan ske, når man skal vælge en håndværker,

er at få én anbefalet af en god ven, en nabo eller en kollega.

Det er i hvert fald typisk den måde, vi bliver valgt på.

Vi har fået flere og flere nye kunder i takt med, at vi er blevet anbefalet videre.Kunderne vælger os til at udarbejde et nyt badeværelse, køkken renovering, VVS service, gas komfurer, installation af håndvask, toilet eller bruseniche, VVS rådgivning og større VVS renoveringer.

Uanset om du har et mindre eller større projekt, vil vi altid være tilstedeDin garanti


Vi er medlem af Tekniq og derved også garantiordningen​


​Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en sikkerhed og en garanti i forbindelse med det arbejde, vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, som er en garantiordning for VVS-arbejde. Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, som får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt - såfremt installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og VVS-installatører.


Garantiordningen dækker udgifter op til kr. 150.000,00 inkl. moms.


​ Hvem kan klage?


​Private forbrugere kan klage over VVS-arbejde og leverancer, der ikke er bestilt udført til erhvervsmæssige formål.